Algemene voorwaarden en disclaimer

Het atelier van sinterklaas is een webwinkel met een eigen atelier waar Sint en Pieten kleding op maat wordt gemaakt en waar alle bijbehorende artikelen aangeschaft kunnen worden.

Artikel 1. Geplaatste bestellingen worden pas in behandeling genomen indien een aanbetaling van 50% of de nota volledig is betaald. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Artikel 2. Alle verzendingen lopen via TNT Post. Het risico van de verzending komt voor rekening van de klant. Desgewenst kunnen de goederen verzekerd worden verzonden; dit kunt u bepalen in de web shop.

Artikel 3. Kleding, schmink, pruiken en haarwerken kunnen om hygiënische redenen niet geruild worden.

Artikel 4. Het atelier van sinterklaas is niet verantwoordelijk voor eventuele schade indien uw bestelling te laat door TNT Post wordt bezorgd. Alle goederen worden direct na ontvangst van uw betaling verzendklaar gemaakt en per TNT Post verzonden.

Artikel 5. De klant dient zijn bestelling direct te controleren en binnen 24 uur eventuele gebreken te melden aan Het atelier van sinterklaas.

Artikel 6. Indien er sprake is van productie fouten zal Het atelier van sinterklaas in redelijkheid er alles aan doen om de artikelen te ruilen bij de leverancier dan wel daarvoor een ander artikel in de plaats te stellen dan wel tot een redelijke oplossing te komen.

Artikel 7. Sint en Piet kleding wat voor u speciaal op maat gemaakt wordt dient, voordat deze worden gemaakt 50% of volledig te zijn voldaan.

artikel 8. Het atelier van sinterklaas is niet verantwoordelijk indien de door u opgegeven maat of kleur na levering van het kostuum onjuist blijkt te zijn. Het bestelde kostuum in de opgegeven maat dient dan gewoon te worden afgenomen.

Artikel 9. Bepaalde artikelen zoals b.v. een staf kunnen slechts verstuurd worden na overleg met de klant en TNT. Dit in verband met de afwijkende lengte.

Garantie:
De algemene garantie termijn op kostuums is 1 maand waarbij wij niet verantwoordelijk zijn voor was, stoom of andere reinigingsproblemen of doorslijtplekken door wrijving of andere invloeden van buitenaf ect.


Disclaimer voor hetateliervansinterklaas.nl

Het atelier van sinterklaas (Kamer van Koophandel: 39092628) verleent u hierbij toegang tot www.hetateliervansinterklaas.nl (“de website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Het atelier van sinterklaas behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
Het atelier van sinterklaas spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Het atelier van sinterklaas nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Het atelier van sinterklaas.

De website van Het atelier van sinterklaas is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie. Deze licentie staat anderen alleen toe om mijn werken te downloaden en delen met anderen, zolang ze het werk intact laten en niet commercieel gebruiken. Naamsvermelding en een link plaatsen is verplicht.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden gewijzigd.